BETALEN

Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding zodra u begint met het afrekenen van uw bestelling. Dan krijgen anderen niet de kans om mee te kijken. Via SSL worden uw transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het “slotje” in uw browser. Zodra je betaling is ontvangen krijg je hiervan een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.

De betalingen in onze webshop via Ideal worden verzorgd door Mollie Betaaldiensten‎. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.
Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding.

iDEAL

iDeal is het online betaalsysteem ontwikkeld door de grootste banken in Nederland. Bankier je bij één van de onderstaande banken dan kun je betalen via iDEAL:

ABN AMRO
ASN Bank
Friesland Bank
ING
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers

De voordelen:

  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • iDEAL is betalen via je eigen internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan direct, je hoeft je niet te registreren of een account aan te maken.

Paypal

Met PayPal kunt u veilig en snel online betalen via uw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal-Kopersbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen. Voor meer info: www.paypal.com

Bancontact / Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Creditcard

Je kunt er ook voor kiezen om met de creditcard Visa of Mastercard te betalen. Je creditcard gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Kindertipi veilig. U heeft 3-D secure nodig om te kunnen betalen. Dit is een beveiligingsmechanisme om fraude te voorkomen bij online betalingen en is verplicht wanneer u bij ons met Creditcard betaald.