VEELGESTELDE VRAGEN

VRAGEN OVER DE TIPI SPEELTENT

Hoe zet ik de tipi speeltent in elkaar?

U hoeft geen afgestudeerd ingenieur te zijn om onze speeltent in elkaar te zetten. Als u uw bestelling binnen krijgt, bevat de doos de volgende onderdelen: het tentdoek, de stokken, draagzak en plastic verbindingsstukken. Als u hieronder klikt, zal er een gebruiksaanwijzing verschijnen.

Gebruiksaanwijzing Kindertipi

Hoe maak ik het doek vast?

Wat zijn de maten van de tipi speeltent?

De maten van de tipi speeltent zijn: breed 120 cm lang 120cm en hoog 140cm. De stokken komen iets boven het textiel uit. 

Kan ik het tentdoek ook wassen?

Ja, u kunt het tentdoek wassen. Wij adviseren om dit in koud water en met de hand te doen. Dit omdat het tentdoek van 100% katoen is gemaakt.

VRAGEN OVER BEZORGING

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen op werkdagen voor 16:30 ontvangen en betaald versturen wij dezelfde dag nog. Onder normale omstandigheden ontvangt u uw bestelling dan de volgende dag. Zendingen naar België doen er doorgaans een dag langer over.
De bezorgdagen van PostNL zijn dinsdag t/m zaterdag. 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

U ontvangt van ons een Track & Trace code van PostNL. Hiermee kunt u via de site van PostNL uw pakket traceren. U kunt dan precies zien waar het pakket zich bevindt en ziet u hier de verwachte bezorgtijd.

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald, maar geen bevestiging ontvangen.

Het gebeurt soms dat de bevestiging van een bestelling in de ongewenste mail/spam terecht komt. Mocht u hem hier ook niet kunnen vinden, neem dan even contact met ons op via info@kindertipi.nl 

ANDERE VRAGEN

Doet u ook aan B2B?

B2B staat voor Business-to-Business: bedrijven aan bedrijven. Wilt u b2b klant worden? Neem dan contact met ons op. Wij beoordelen uw aanvraag en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij zijn namelijk ook een groothandel in tipi, wigwam speeltenten. Voor afname van meerdere stuks kunt u ook contact met ons opnemen via info@kindertipi.nl Wij kijken dan samen naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Andere vragen?