SPEELPLEZIER VOOR JONG EN OUD

Tipi speeltent

LEREN DOOR SPEL

Onze missie is om kinderen meer te laten leren door spel. Kinderen krijgen grip op de wereld door fantasiespel. Speelgoed dat kinderen uitdaagt tot fantasiespel bevat een bepaalde mate van vrijheid. Allebei vader zijnde van een aantal pracht kinderen, waren wij opzoek naar een leuk cadeau voor onze kinderen. In alle populaire bladen en hippe shops kwamen wij veel tipi speeltenten tegen. Maar vaak onbetaalbaar. Dit moest anders vonden wij. Daarom zijn wij gaan brainstormen en zo is kindertipi.nl ontstaan. Waar u betaalbaar een leuke speelplek voor uw kind kunt creëren.

BETAALBARE TIPI SPEELTENTEN VOOR IEDEREEN

VOOR URENLANG SPEELPLEZIER

ONZE KLEUREN

Wij hebben bewust gekozen voor effen kleuren voor onze speeltenten. Zo past de tipi in elke woonkamer of slaapkamer. U kunt zelf met uw kind de tipi naar eigen smaak versieren.

COMPLEET PAKKET

In tegenstelling tot andere aanbieders van de tipi speeltenten krijgt u bij ons een compleet pakket. De wigwam wordt standaard geleverd inclusief de palen.

GEEN MAXIMALE LEEFTIJD

Onze speeltenten zijn leuk voor elke leeftijd. Kinderen kunnen er heerlijk in spelen en doordat de wigwam een ruime onderkant heeft, past u er gezellig bij. 

WIJ STELLEN ONS GRAAG AAN U VOOR

Photo_Carlos

Carlos Hiralal

Als eigenaar van internetbureau BadBit werk ik graag voor klanten, maar ik vind het net zo belangrijk om zelf producten te ontwikkelen. Op deze manier blijf je jezelf ontwikkelen, onderscheiden van de rest en kun je aan klanten laten zien dat je begrijpt hoe het moet!
Samen met Vincent zijn wij als trotse vaders nu een nieuwe webshop begonnen, helemaal gericht op waar onze kinderen en wij blij van worden: Lekker spelen in een tipi tentje. Goede kwaliteit, snelle levering en betaalbaar!

Photo_Vincent

Vincent Draaisma

Na 10 jaar in het basisonderwijs, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het heeft altijd gekriebeld om iets voor mijzelf te beginnen. Ik mag mijzelf geen professionele trendwatcher noemen, maar weet vaak wel wat mensen leuk/mooi vinden.
Zo ben ik twee jaar geleden begonnen met mijn eerste webshop. In de verkoop van waterflessen met fruit filter. Hier heb ik veel nuttige ervaring opgedaan. Nu samen met Carlos een nieuw avontuur in de vorm van Kindertipi.nl

CONTACT MET ONS OPNEMEN?

GEEN VRAAG IS TE GEK!