Fidget Toy – Pop It | De nieuwe hype “Pop it” van 2021 |

De nieuwste hype op het schoolplein heet Fidget Toy Pop It. Het is een siliconen bord dat erg lijkt op noppenfolie. Je kan het kopen in verschillende vormen en kleuren van ronde versies tot een versie in de vorm van een ananas of eenhoorn. Het doel: de ‘bubbels’ indrukken én ontspannen. Er zijn veel pedagogen onder de indruk. “Het werkt ontladend en het is educatief.”

Door het indrukken van de bubbles wordt het lichaam rustig en ondervindt de persoon kalmte waardoor hij beter kan functioneren. De Pop it behoort tot de familie Fidget toys, speelgoed dat te koop is als stressverlichtend speelgoed. Eerdere bekende Fidget toys waren de Fidget spinner en Fidget cubes.

De Fidget Popper is stress verlagend speelgoed waarmee uren plezier kan hebben.

Dubbelzijdig: druk de bubbels naar beneden waarbij ze een licht knallend geluid maken. Draai het dan om en begin opnieuw. Eindeloos herbruikbaar en ook eenvoudig te reinigen met water. Een leuk cadeau: speelgoed waarmee altijd en overal kan worden gespeeld. Een leuk gadget, geschikt voor iedereen die gestrest is of graag in bubbels knijpt..

Wie kent niet het heerlijke gevoel dat je krijgt bij het uitknijpen van de bubbeltje op noppenfolie? Je pakt zo’n vel, je drukt op een bubbeltje en KNAP! Heerlijk! Pop it Fidget toys geven hetzelfde gevoel!

Pop it is geschikt voor alle leeftijden! Via TIKTOK is deze trend ontzettend hip geworden, vanwege de leuke en schattige popjes. Je kunt jouw PopIT in allerlei grappige vormen verkrijgen. Ervaar oneindig veel speelplezier met de PopIT fidget toys.

• TikTok Trend van 2021
• Oneindig veel speelpezier
• Schiet leuke Viral videos
• Stressverminderend & leuk tegen verveling
• Verkrijgbaar in meerder vormen en kleuren

[bol ean=”9300000021232783″ title=”POP IT® Fidget Pop it Toy – Regenboog Rond – Anti Stress €5,45″ template=”small”]

[bol ean=”9300000019640099″ title=”Fidget Toy – Pop It – Orchidee Paars – Cirkel €4,10″ template=”small”]

[bol ean=”9300000022081045″ title=”Pop it fidget toy – Regenboog €5,90″ template=”small”]

[bol ean=”9300000020896051″ title=”LUVIQ Pop it – Blauwe Cirkel – €5,19″ template=”small”]

Bekijk hier de complete top 10 Fidget Toys.

.