Meisjes cadeau verjaardag ideeën top 10 | voor meisjes van 4 t/m 6 jaar

Meisjes cadeau kopen voor een echte meid? De meeste weekenden van jonge ouders zitten vol met de voor iedereen bekende kinder verjaardagen. Wat voor een cadeau of kado moet je nu weer kopen? Met alle vrienden een groot kado of gewoon een lief, leuk, klein cadeautje? Een goed verjaardagscadeau voor meiden vinden is soms lastig. Kleine dames kunnen soms wel een sterke wil hebben. Ik wil make-up….!! Vraag de desbetreffende ouders om een verlanglijstje. Maar wat als ze die nou niet hebben? Dan hebben wij een aantal suggesties voor je.  Met onze top 10 cadeaus voor de kleine meid met een maximale prijs van €25.

Top 10 Meisjes cadeau

Nummer 1 Meisjes cadeau

Hoi, ik ben Penny. Ik ben een prinses! Mijn eenhoorns zijn lief, ze zijn mijn vriendjes! Ik bezoek graag nieuwe plekken en ik reageer op alle Magic Points van de Vrolijke Vriendjes speelsets en accessoires. Plaats mij of een ander Vrolijk Vriendje op mijn eenhoorn en ze zal zelf beginnen te lopen! Ga je met ons mee op ontdekking in het magisch koninkrijk?

Super leuke serie. Makkelijk uit te breiden. Ook handig is dat de poppetjes betreft prijs leuk zijn om cadeau te doen/krijgen. Onder 10,- De poppetjes zijn op alle series te plaatsen. Super leuk hoe de poppetjes een andere reactie geven op de sensoren.

[bol ean=”9200000051727217″ title=”VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Prinses. €19,95″ template=”small”]

Nummer 2 Meiden kado

Er was eens…. Ontdek de magie van het populaire sprookje in dit originele denkspel speciaal voor de allerkleinsten. Kan jij Roodkapje helpen om de weg naar grootmoeders huis te vinden?

Zet Roodkapje, grootmoeders huis en de bomen op het spelbord en gebruik de puzzelstukken om een weg van Roodkapje naar het huis te maken. Kan je alle 24 opdrachten oplossen?

Je kan het spel ook spelen met de wolf erbij, maar let op want hij zal eerst bij het huis zijn! Probeer deze 24 andere opdrachten op te lossen door twee wegen naar het huis te maken, één voor Roodkapje en één voor de wolf.

Roodkapje bestaat uit 48 opdrachten (24 met de wolf en 24 zonder) en bevat ook een leuk verhalenboek met het originele sprookje in een eigentijds jasje. Leeftijd 4-7.

[bol ean=”9200000055944559″ title=”Smart Games Roodkapje Deluxe – Kinderspel €24,95″ template=”small”]

Nummer 3 Cadeau voor meisjes

Bedenk allerlei soorten voertuigen, van een rolstoel tot een paard en wagen, met deze speciale LEGO® Classic set met diverse wielen en banden in verschillende kleuren en maten.

De set bevat ook een reeks LEGO elementen waaronder stenen, vormen en ogen. Van een skateboard of een ijskarretje tot een 4×4 met caravan: met de set Stenen op wielen draai je nergens je hand meer voor om!

• De set bevat een groot aantal LEGO® wielen, verschillende kleurrijke LEGO stenen en speciale elementen, zoals vormen en ogen.
• Met deze LEGO® Classic bouwset worden de fantasie en de creativiteit spelenderwijs gestimuleerd.
• Inclusief op de leeftijd afgestemde bouwinstructies met 3 moeilijkheidsniveaus.
• Ga naar LEGO.nl/classic voor aanvullende bouwinstructies, leuke video’s, ideeën en inspiratie. Vraag je ouders om toestemming voordat je online gaat.
• Laat je creativiteit opbloeien met de LEGO® Classic sets!
• Dit klassieke speelgoed is geschikt voor iedereen van 4-99 jaar.

[bol ean=”9200000080799103″ title=”LEGO Classic Stenen op Wielen €21.99″ template=”small”]

Nummer 4 Meiden cadeautje

Kinetic Sand is binnenspeelzand wat heerlijk kneedbaar en zacht aanvoelt. Het heeft speciale eigenschappen waardoor je ermee kan spelen alsof het klei is. Waar je heerlijk mee kunt spelen zonder dat het hard wordt of uitdroogt!

Kinetic Sand is vrij van gluten en gifstoffen.

Spelen met kinetisch zand is magisch en ontspannend voor jong en oud.

[bol ean=”9200000032164639″ title=”Kinetic Sand – 1 kg €22,95″ template=”small”]

Nummer 5 Cadeaus voor stoere jongedames

PAW Patrol Rescue Racers 3-pack met 3 voertuigen inclusief Marshall, Chase en Skye. De figuren zitten vast aan voertuigen.

Bekend van de populaire tekenfilmserie PAW Patrol. De 10-jarige Ryder leidt hierin zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye. Voor hen is er geen uitdaging te groot en geen pup te klein!

Paw Patrol kennen kinderen van televisie. Onder leiding van de tien jaar oude Ryder worden de pups van Paw Patrol reddingshonden in training. Ieder hondje heeft een baan waar jouw kinderen van dromen. Zo is er een brandweerman, politieagent en bouwvakker. Zodra zich problemen voordoen in de baai, zijn Ryder en zijn pups er om te hulp te schieten en het dorp te redden. Zo is er Skye. Zij is nooit bang en vliegt het liefste met de vleugels in haar rugzak. Of Chase, een atletische Duitse herder die met zijn megafoon graag de leiding neemt over het groepje. De actiefiguren van Paw Patrol zijn individueel verkrijgbaar of als speelset en ook aan accessoires is er geen tekort. Het officiële hoofdkwartier uit de hit-serie is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar inclusief de herkenbare licht- en geluidseffecten. Zo spelen de kinderen thuis iedere scene na.

[bol ean=”9200000046689770″ title=”PAW Patrol Marshall, Spy Chase en Skye €20,49″ template=”small”]

Nummer 6 Kleine meiden pakje

Stiekem een jongens of ook een meisjes cadeau! De grote speeltuin is een waar paradijs voor kinderen. Hier kunnen kleine en grotere kinderen volop plezier maken en zich naar hartenlust uitleven. De kleintjes zullen hier dankzij onder andere een glijbaan, een schommel, een klimwand en turnringen geen moment stilzitten. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, zit mama gemoedelijk op de bank en haalt de picknickspulletjes uit de mand. “Kijk mama, ik sta helemaal bovenin in de toren!”, roept haar dochter enthousiast, terwijl ze vrolijk zwaait. “Wat goed, schat! Nu kun je via de glijbaan naar mij toe glijden”, antwoordt mama trots. Na zoveel beweging zal iedereen vanavond wel goed slapen.Variëren: het speeltoestel bestaat uit verschillende elementen die in elkaar kunnen worden gestoken, zodat het elke keer anders in elkaar kan worden gezet.

Toren met glijbaan, wipdier, schommel, klimnet en klimwand. Afmetingen: 38 x 27 x 20 cm (l x d x h).

[bol ean=”9200000087294207″ title=”PLAYMOBIL Grote speeltuin €22,95″ template=”small”]

Nummer 7 Meisje presentje

KAPLA Kleur doos met 40 grenenhouten plankjes van exact dezelfde ideale maatverhoudingen. De stevige doos is gemaakt van mooi afgewerkt hout met een deksel van doorzichtig plastic glas, waardoor je kunt zien welke kleur erin zit.

Plankjes van KAPLA worden los en in perfect evenwicht gestapeld, zonder enig punt van bevestiging! De afmetingen van de grenenhouten plankjes zijn 11,8 x 2,4 x 0,8 centimeter. Een constructief spel met creatief en duurzaam materiaal.

Iedereen kan volgens zijn ontwikkelingsniveau en inspiratie gestalte geven aan een eigen fantasiewereld. Van simpelweg plankjes stapelen tot ingewikkelde, metershoge symmetrische constructies of modellen van beroemde bouwwerken!

[bol ean=”1004004012788727″ title=”KAPLA Kleur – 40 Plankjes – Roze €18,99″ template=”small”]

Nummer 8 Meisjes cadeau

Het klassieke Monopoly Junior spel heeft een nieuw jasje: Elektronisch Bankieren! Het biedt kinderen een eigentijdse bankervaring omdat het geld is vervangen door een elektronische bankautomaat en door Monopoly bankpasjes. Gebruik de pasjes om vakjes te kopen, huur te betalen en om geld te ontvangen als je over Start gaat. En dat allemaal met de 4 favoriete pionnen: Kleine Mollie, Kleine Dwarrel, Speelgoedauto en Speelgoedboot. Bekende en geliefde vakjes zoals de ijssalon, de speelgoedwinkel en de kermis zijn ook in deze versie te kopen door kids. Ze vinden het geweldig om de bankpasjes te gebruiken en hun ‘verkocht’ bordjes op hun eigen vakjes te zetten. Wie van de kids heeft er aan het eind van het spel het meeste geld? Die speler heeft gewonnen!

[bol ean=”9200000085054140″ title=”Monopoly Junior Elektronisch Bankieren €24,99″ template=”small”]

Nummer 9 Meisjes kado

Een Barbie blijft ene ECHT meisjes cadeau. Elke Barbie Fashionistas Pop heeft haar eigen unieke look en stijl – van sportief tot boho-chic. Alle outfits zijn geïnspireerd op de laatste trends.

De poppen uit de serie Barbie Fashionistas hebben:
• Vier soorten lichaamsbouw
• Negen huidskleuren
• 13 oogkleuren
• 13 haarstijlen
• Talloze trendy outfits en accessoires.

Met de poppen uit deze serie kunnen kinderen overal ter wereld hun fantasie de vrije loop laten en verhalen naspelen. Want met Barbie, you can be anything!

De prachtige outfits passen elke Barbie-pop met dezelfde lichaamsbouw. Bepaalde outfits passen alle poppen uit de serie. Schoenen zonder hak zijn geschikt voor poppen met bewegende enkels of voeten die plat op de grond staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Verzamel ze allemaal en ontdek talloze stijltjes, outfits, schoenen en accessoires.

[bol ean=”9200000102388353″ title=”Barbie Fashionistas Pop – Silver Jersey €20,99″ template=”small”]

Nummer 10 Meisje presentje

Een echt meisjes cadeau. Laat je betoveren door de schattige Enchantimals Cherish Cheeta en haar vriendinnetje, jachtluipaard Quick-Quick.

Vertroetelen doen we het liefst in de wereld van de Enchantimals. De Enchantimals zijn een clubje leuke meiden die een speciale band hebben met hun dierenvriendjes, zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar!

De 15 cm grote pop wordt geleverd met Quick-Quick, haar jachtluipaardvriendinnetje. Ze ziet er schattig uit met een bloem en pluizig haar. Cherish Jachtluipaard pop draagt een grappige outfit: een kleurige dierenprint met bloemen, een verwijderbare rok met bontrandje en een bontkraagje. Uit haar roze schoenen steken sokjes en haar jachtluipaardoortjes piepen tevoorschijn uit haar donkere haar. Ze heeft zelfs een jachtluipaardstaart en haar gezichtje lijkt op de snoet van een jachtluipaard.

Kinderen vinden het fantastisch om verhalen over de speciale band tussen vriendjes na te spelen. Verzamel alle Enchantimals-poppen en accessoires. Bouw je eigen wereld vol Enchantimals en bedenk betoverende verhalen.

Wordt geleverd met:
• Enchantimals Cherish Jachtluipaard pop met outfit en accessoires
• Jachtluipaardviendinnetje Quick-Quick

Ideaal voor Enchantimals fans van 4 jaar en ouder.

[bol ean=”9200000086256370″ title=”Enchantimals Cherish Cheetah- Speelfiguur €20,78″ template=”small”]