Helemaal terug de Velvet Scrunchie (ook wel Haarwokkel, Froezel en Haarfrutsel)

Wat is eigenlijk een Scrunchie?

Een scrunchie is een haarelastiek. Die gebruikt men voor halflang tot lang haar. Het kenmerkt zich doordat het elastiek binnenin een lapje fluwelen (velvet) stof wordt geplaatst. Doordat het elastiekje kleiner is dan de binnenste diameter van het fluweel, rafelt de stof op, hierdoor krijgt het de nonchalante uitstraling van de scrunchie. In de jaren 80 was het een belangrijk mode item en nu weer helemaal terug van weg geweest.

De scrunchie heeft allerlei verschillende namen gekregen. Vaak staat het woord scrunchie er op enige manier wel in; zoals Scrunchy, Crunchie Elastiek, en Hair Scrunchy. Andere benamingen slaan vooral op het materiaal van het haarelastiek: Velvet Haarelastiek, Fluweel Haarelastiek en Velvet Srunchie.

Maar er zijn ook hele “vreemde”benamingen bijvoorbeeld de Haarwokkel, Haarfrutsel, Krinkel en Froezel. Behalve dat er allerlei soorten benamingen zijn, worden ze ook in allerlei maten en kleuren verkocht. Hieronder hebben wij een aantal mooie scrunchies staan:

Scrunchies kopen:

SKYCOMMERCE – Scrunchie Velvet –  Haarelastiek – 10 stuks

Zonder haaraccessoires is jouw haarcoupe niet af. Nooit meer de deur uit met een bad hair day want wij hebben de oplossing met de leukste haar accessoires! Met een hippe scrunchie, heb jij nooit meer een saai kapsel! Dankzij de zachte stof is ‘ie super fijn voor je haar en krijg je geen klitten meer. Mixen & matchen met je outfits is nu geen probleem meer met deze set van 10 stuks in verschillende zachte velvet kleuren!

Zeg je bad hair day maar vaarwel met deze scrunchies!

Weet jij soms ook even niet meer wat je met je haar aan moet? Dan is dit de perfecte oplossing voor je haar. Skaj scrunchie heeft een set samengesteld met 10 verschillende kleuren scrunchies om jouw staart of vlecht helemaal trendy te maken. Niks is leuker dan een haarelastiekje in je haar met een leuk kleur en stof dat past bij je favoriete outfit, het fleurt je helemaal op! De scrunchies zijn gemaakt van een zachte velvet stof waardoor je haar niet afbreekt en ze de hele dag goed in je haar blijven zitten. Het leuke van onze scrunchies is dat je ze niet alleen in je haar kan dragen maar ook kan gebruiken als armbandjes. Multifunctioneel! dus mixen & matchen met je outfits is nu geen probleem meer met deze set van 10 stuks in verschillende velvet kleuren.

[bol ean=”9200000108258458″ title=”Klik hieronder voor meer info €15,99″ template=”small”]

Kraagjeskopen.nl Scrunchies – 9 stuks – Velvet

Hoogwaardige zachte velvet stoffen scrunchies

Voordeelpakket van bestaat uit 9 verschillende kleuren velvet scrunchies!
Kleuren:
oudroze, blauwgrijs, panterprint bruintinten, grijs, groen, geel, zwart met witte stippen, zwart en roze scrunchies.

Lekker voordelig mixen en matchen met dit voordeelpakket!
Deze velvet scrunchies hebben een zeer luxe uitstraling door de hoogwaardige zachte velvet stof. Shop deze scrunchie in meerdere kleuren en prints!

Scrunchies zijn weer helemaal terug van weggeweest. In de jaren 90 kon je er niet omheen. De scrunchie was enorm populair. Gelukkig is de scrunchie weer net zo populair als toen en kun jij weer een feestje van je haar maken met scrunchies in tientallen kleuren en prints. Maak een nonchalante knot of staart.
Daarnaast is een scrunchie veel beter voor je haar dan een normaal elastiekje met een stukje metaal. Je haar kan er van afbreken of er in vast gaan zitten. Een scrunchie is dus naast stijlvol en hip ook nog eens een stuk beter voor je haar. Doe mee met deze gave trend en geeft je look een finishing touch met een bijpassende velvet scrunchie.

[bol ean=”9200000108436883″ title=”Klik hieronder voor meer info €12,50″ template=”small”]

scrunchieshop.com – Set van 6 scrunchies – Groen/Geel/Navy Blauw/Roze/Zwart/Rood

Set van 6 velvet fashion scrunchies. De scrunchie haarelastieken zijn weer helemaal terug, dé trend van 2019!

Met dit haar accessoire geef jij jouw outfit de finishing touch. De set bevat 6 verschillende kleuren; geel blauw, zwart, roze, rood en groen, zodat jij jouw scrunchie bij je outfit kunt matchen.

[bol ean=”9200000108582397″ title=”Klik hieronder voor meer info €4,65″ template=”small”]

Jumalu scrunchie velvet haarwokkel haarelastiekjes – Diverse kleuren – 9 stuks

Velvet scrunchies in de kleuren oker geel, groenblauw, tijgerprint, zwart, paarsroze, rood, lichtblauw, roze en legergroen.

De haarwokkels (tegenwoordig ook bekend als scrunchies) zijn terug van weggeweest. De haarwokkels waren in de jaren 90 ontzettend populair.

Gelukkig zijn de scrunchies weer ontzettend populair en biedt Jumalu deze leuke, hippe velvet scrunchies in talloze kleuren, prints en stoffen aan.

Maak een staart, nonchalante knot of draag de scrunchie om je pols met een van de scrunchies uit de collectie van Jumalu.

De scrunchies van Jumalu zijn niet alleen hip, maar ook nog eens beter voor je haar dan een ‘normaal’ elastiekje met een stuk metaal.

Je haar kan hierdoor afbreken of vast gaan zitten. Geef je outfit de finishing touch met een van onze velvet scrunchies.

[bol ean=”9200000110869976″ title=”Klik hieronder voor meer info €6,30″ template=”small”]

Love Fashion Scrunchie Haaraccessoire – Luipaard/Velvet

**DE TREND VAN DIT MOMENT: SCRUNCHIES!**

De heerlijke stof velvet is weer helemaal in! De luipaard print is onmisbaar dit najaar en hier hoort natuurlijk ook een velvet variant bij. Tijd voor de gekleurde knotjes met de leuke scrunchies!

TIP: Scrunchies zijn super leuk in je haar, maar kan je ook om je pols dragen.

[bol ean=”9200000101149785″ title=”Klik hieronder voor meer info €2,99″ template=”small”]