Sinterklaas cadeau ideeën top 10 | voor meisjes

‘t Heerlijk avondje is gekomen ‘t avondje van Sinterklaas. Althans bijna dan. 5 december duurt nog even, maar de supermarkten hebben de pepernoten, marsepein en borstplaat voor de Sint alweer liggen. Over een aantal weken is het pakjesavond en de kinderen mogen ook weer bijna hun schoen gaan zetten voor kleine cadeautjes. Dit betekent natuurlijk heel veel strooigoed, maar ook natuurlijk cadeaus. Maar wat moet de hulpsint nu weer bedenken voor de kinderen op de verjaardag van Sinterklaas? Wij hebben een cadeau top 10 gemaakt met de leukste cadeaus van 2020 voor maximaal €25.

Nummer 1 Sint cadeau

Tijd voor de grote onthulling, want L.O.L. Surprise!™ heeft een fantastische make-over gehad – ECHT haar! Van nieuwe verrassingen tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Make-over-serie draait helemaal om transformatie. Verzamel alle 12 de figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™. In deze reeks zitten twee exclusieve poppetjes die glitterhaar hebben!

L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™-poppen zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien, met nieuwe figuurtjes met ECHT haar in talloze fantastische stijlen. Pak 15 verrassingen uit!
1: toverspiegel
2: geheim bericht
3: haarbaretstickers
4: salonstoel
5: krulspelden
6: kam
7: flesje
8: mode-accessoire
9-12: mysterieuze vermomming
13: outfit
14: schoenen
15: L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™-pop.

De nieuwe haarlakbus verandert in een salonstoel, display, poppenstandaard of tasje. Geef je pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken, inclusief kleurverandering! Verzamel alle fantastische nieuwe personages en verrassingen met L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™.[/vc_column_text]

[bol ean=”9200000103019127″ title=”L.O.L. Surprise bal #Hairgoals €16,95″ template=”small”]

Nummer 2 Sinterklaascadeau

Hoi! Ik ben Boots, een superschattige Pomsie! Ik voel mij helemaal thuis op jouw arm en sla mijn staart er helemaal omheen! Zo zijn we altijd samen en kunnen we veel knuffelen. Je kunt me niet weerstaan door mijn grote ogen. Mijn ogen veranderen van kleur omdat ik niet kan praten. Zo laat ik zien wat ik nodig heb! Geef me aandacht en ik val in slaap in je armen en droom over jou! Ik zoek iemand als jij om mijn beste vriend te zijn!

Boots is een vrolijke Pomsie die graag liefde krijgt. De Pomsie voelt zacht aan en helemaal interactief.

Bevat: 1 Pomsie, 1 Kam en 1 AAA batterij.

[bol ean=”9200000094117650″ title=”Pomsie knuffel – Boots – Paars €25″ template=”small”]

Nummer 3 Sinterklaas kado

Dobble is een observatie – en snelheidsspel waarbij alle spelers gelijktijdig spelen.

Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld staan. Je kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie je ook speelt, je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen. Vervolgens mag je een kaart nemen, een kaart plaatsen of een kaart afleggen volgens de regels van de verschillende mini-spelletjes die je kan spelen. Zie jij als eerste het identieke symbool?

Inhoud van Dobble:

    • 55 kaarten
    • 5 kaarten met de spelregels

[bol ean=”1004004011600544″ title=”Dobble Classic – Kaartspel €14,95″ template=”small”]

Nummer 4 Sint nicolaas cadeautje

– Inclusief Lucky en haar paard Spirit.
– Het paard kan door een figuur bereden worden met zadel.
– Deze set kan apart gebruikt worden of in combinatie met andere Spirit items (art. 9479 en art. 9480)
– Een houder voor een zadeldeken en zadel en een haak voor een hoofdstel inbegrepen.
– Gebruik het bijgeleverde stro om de stal te bekleden.
– Extra stro meegeleverd om de grote schuurruimte te vullen wanneer verschillende boxen worden gecombineerd.

Lucky en Spirit hebben een onafscheidelijke band en samen proberen ze hun weg te vinden in een nieuwe, vreemde wereld. Aangezien Lucky nooit heeft geleerd om een paard te berijden, aarzelt ze eerst, maar de vriendschap die ze deelt met Spirit maakt het makkelijker. Gelukkig vertrouwt ze erop dat Spirit haar altijd zal steunen tijdens de vele avonturen die ze samen beleven. Voor elke rit gaat Lucky naar de stallen om de vacht van Spirit te borstelen of hem hooi te geven. Dan kan het plezier beginnen!
De set bestaat uit Lucky, Spirit, box met naamplaatje, deken, schotels, onderhoudsgereedschap, mestvork, schep, waterbak en vele andere accessoires.

[bol ean=”9200000091616676″ title=”PLAYMOBIL Lucky & Spirit met paardenbox €18,95″ template=”small”]

Nummer 5 Sint-nicolaas cadeaus

Stap binnen in de keuken van het betoverde kasteel om samen met Disney’s Belle en haar nieuwe vrienden te zingen en te dansen. Fans van Disney’s Belle en het Beest zullen het heerlijk vinden om scènes uit de film na te spelen of nieuwe verhalen te bedenken.

Stimuleer de ontwikkeling van de eerste bouwvaardigheden met dit eenvoudig te bouwen LEGO DUPLO Disney speelgoed vol bekende personages en gedecoreerde stenen om de magie tot leven te brengen.

Inclusief een LEGO DUPLO figuur van Belle, plus figuren van Mevrouw Tuit, Barstje en Pendule.

• Inclusief een LEGO DUPLO figuur van Belle, plus figuren van Mevrouw Tuit, Barstje en Pendule.
• De set omvat een open haard met een openende deur en een tafel met 2 stoelen.
• Organiseer een betoverend theekransje in de keuken van het kasteel!
• Speel eindeloze verhalen na met de geliefde personages uit Belle en het Beest van Disney.
• Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen met dit eenvoudig te bouwen LEGO DUPLO Disney speelgoed.
• LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes.
• Geschikt voor kinderen van 2-5 jaar.
• De open haard is ca. 14 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.

[bol ean=”9200000080799123″ title=”LEGO DUPLO Belle’s Theekransje €19,95″ template=”small”]

Nummer 6 Sint pakje

Deze My First Words Baby pop van Bayer is 38 cm groot. Ze kan lachen, huilen, zegt papa & mama en maakt verschillende baby geluiden. My first words babypop heeft een zacht lijfje, draagt een lief pakje met zachte schoentjes en een bijpassend mutsje. Er worden ook een fles en een fopspeen meegeleverd.

[bol ean=”9200000022185109″ title=”Bayer Mijn Eerste Woordjes Babypop – 38 cm – Paars €24,99″ template=”small”]

Nummer 7 Sinterklaas presentje

KAPLA Kleur doos met 40 grenenhouten plankjes van exact dezelfde ideale maatverhoudingen. De stevige doos is gemaakt van mooi afgewerkt hout met een deksel van doorzichtig plastic glas, waardoor je kunt zien welke kleur erin zit.

Plankjes van KAPLA worden los en in perfect evenwicht gestapeld, zonder enig punt van bevestiging! De afmetingen van de grenenhouten plankjes zijn 11,8 x 2,4 x 0,8 centimeter. Een constructief spel met creatief en duurzaam materiaal.

Iedereen kan volgens zijn ontwikkelingsniveau en inspiratie gestalte geven aan een eigen fantasiewereld. Van simpelweg plankjes stapelen tot ingewikkelde, metershoge symmetrische constructies of modellen van beroemde bouwwerken!

[bol ean=”1004004012788727″ title=”KAPLA Kleur – 40 Plankjes – Roze €18,99″ template=”small”]

Nummer 8 Sinterklaas cadeau

Clicks Bucket 8-in-1 Glitter

Bouwen met blokken en glamour combineren? Dat gaat prima met de 8-in-1 glitteremmer van Clics. Die bevat lekker veel glitter-Clicsen extra veel accessoires om stralende creaties mee te bouwen. Wat denk je van een handtas van Clics? Of een schitterende caravan mét auto? De echte fashionqueens zullen pronken met zelfgemaakte armbanden of een kroon en de ingenieurs in spe vinden ook het bouwplan van een glitterhovercraft schitterend. Dat is wat Clics educatief én funspeelgoed noemt. Ontdek de 133 Clics, 42 accessoires en vooral veel glitter in deze prachtige emmer.

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen emmer: 20 x 23 cm (H x D)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Inhoud:
133 Clics
42 Accessoires

[bol ean=”9200000058039910″ title=”Clics Glitter Emmer 8 in 1 €24,99″ template=”small”]

Nummer 9 Sint Niklaas kado

Maak de leukste ritjes op deze coole Barbie scooter met schattig hondje!
Deze scooter wordt geleverd met een dierenvriendje dat altijd klaar is voor een ritje! Deze trendy scooter is uitgevoerd in roze en geel met zilveren accenten.

Zet Barbie op het zadel van de scooter en zet haar vast met clips. Zet de standaard omhoog en laat je fantasie de vrije loop. En haar puppy mag mee in het gele mandje achterop de scooter. De gele helm voor Barbie zorgt dat ze veilig en stijlvol op weg kan. Met deze scooter ben je klaar om een kort ritje te maken of een groot avontuur tegemoet te rijden.

Wordt geleverd met:
• Barbie-scooter met mandje
• Puppy
• Helm

Exclusief barbiepop.

Ideaal voor Barbie fans 3 jaar en ouder.

[bol ean=”9200000073803310″ title=”Barbie Scooter €18,95″ template=”small”]

Nummer 10 Sint present

Laat je betoveren door Enchantimals Felicity Vos-pop en haar vossenvriendje Flick.

De Enchantimals-poppen, een clubje leuke meiden die een speciale band hebben met hun dierenvriendjes, zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar!

De 15 cm grote Felicity Vos-pop wordt geleverd met Flick, haar vossenvriendje. Hij ziet er schattig uit met een bloem in zijn haar en een pluizige staart.

Felicity Vos draagt een kleurige outfit die precies past bij haar nieuwsgierige, slimme karakter: haar verwijderbare rok heeft een bloemmotiefje en haar topje is versierd met bloemen. Haar rode schoentjes zijn versierd met vossenkopjes, vossenoortjes piepen uit haar bruine haar en haar gezichtje is geïnspireerd op haar favoriete dier – ze heeft zelfs een harige staart!

Bedenk jij betoverende verhalen over de speciale band tussen de dierenvriendjes?

Wordt geleverd met:
• Enchantimals Felicity Vos-pop
• Accessoires
• Vossenvriendje Flick

Ideaal voor Enchantimals fans van 4 jaar en ouder.

[bol ean=”9200000079252061″ title=”Enchantimals Felicity Fox – Speelfiguur €23,99″ template=”small”]